foto
foto
foto

Opel Zafira

Ostavite snažan utisak.

Pobednika je teško dodatno poboljšati, ali već jedan pogled na novu Opel Zafiru dokazuje kako je to moguće. Dobro je znati da se iza elegantnog novog izgleda krije svestranost koju ste mogli i očekivati od Zafire.

Uvijek putujte sa stilom.

Izuzetna udobnost i elegancija glavne su odlike nove Zafire. Život s novom Opel Zafirom bolji je iz dana u dan.


Svako putovanje učinite nezaboravnim.

Opelov interaktivni sistem vožnje (IDS) pruža novoj Zafiri uiimpresivne mogućnosti na putu, bez obzira koji motor odabrali. Takođe je dobro znati da u novoj Zafiri ecoFlex možete uživati u vožnji i u isto vreme brinuti i o sredini zahvaljujući smanjenoj emisiji štetnih plinova.

Napravite mesta za prvake.

Pobednici vole da slave - ali nikada sami. Treba vam dodatni prostor? Više sedišta? Zahvaljujući jedinstvenom Flex7® sistemu sedišta unutrašnjost nove Zafire možete prilagoditi svojim željama, bez potrebe za uklanjanjem sedišta iz automobila.

Nikad ne menjajte tim koji pobeđuje.

Život je prepun iznenađenja. Uz Flex7® sustav u novoj Zafiri raspored sjedala i prtljažnog prostora možete prilagoditi svakoj situaciji - očekivanoj ili neočekivanoj.

Promenite pogled na život.

Svi dobijaju mesto do prozora. Panoramski krovni otvor (dodatna oprema), upotpunjen s pet pregrada za odlaganje i četiri zatamnjena stakla, pruža Vašim putnicima potpuno novi doživljaj putovanja.

Pokrenimo se!

Niti jedno odredište nije predaleko. Nijedna avantura nije previše ambiciozna. Planski izrađena Opelova dodatna oprema i korisni dodaci pretvaraju novu Zafiru u idealan automobil za sve vrste izazova.

Zafira OPC

Izuzetne vozne karakteristike, uglađeni spoljašnji izgled i bogato uređena, prostrana i praktična unutrašnjost dokaz su da je Zafira OPC stvorena za čisti užitak.

Cenovnik
PDF

pdf [31,4 KB]

download

Cenovnik dodatne opreme
PDF

pdf [63,2 KB]

download

Spisak standardne opreme
PDF

pdf [205,1 KB]

download

Zafira katalog
PDF

pdf [8.874,3 KB]

download

Zafira
PDF

pdf [533,7 KB]

download

Akcijski cenovnik
PDF

pdf [290,9 KB]

download

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.