Oprema

Automatski menjač sa 6 stupnjeva prenosa s Tecshift funkcijom. Još veća praktičnost i manja potrošnja: funkcija Tecshift dozvoljava ručni prenos u bilo kom trenutku. U dodatnoj opremi uz 2.5 CDTI (107 kW) motor.

Vazdušni jastuci. Jastuci pune veličine za vozača (na slici u zelenoj boji) nalaze se u osnovnoj opremi dok vazdušni jastuci za suvozača (na slici u plavoj boji) nalaze u dodatnoj opremi. Bočni zračni jastuci (crvena boja) i vazdušna zavesa na strani suvozača (žuta boja) takođe se mogu naručiti.

Park Pilot - pomoć pri parkiranju. Park Pilot koristi senzore postavljene u zadnji branik kako bi zvučnim signalom upozorio na moguće opasnosti prilikom parkiranja vozila unazad.


Novi dizajn kočionih svetala.
Visoko postavljena zadnja sveetla i treće kočiono svetlo (osnovna oprema) osiguravaju vrhunsku primećenost i sigurnost pri naglom kočenju.

Putni računar. Sistem prati i prikazuje važne podatke o putovanju kao što su: prosečna brzina, potrošnja goriva, preostala kilometraža s raspoloživim gorivom itd.

Kontrole na upravljaču. Za maksimalnu udobnost i vrhunsku sigurnost, sistemima za zabavu i informisanje moguće je upravljati putem kontrola na upravljaču.

Priprema za mobilni telefon. Upotpunjena specifičnim držačem telefona (dodatna oprema).

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.