foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Opel Insignia

Upečatljiv dizajn, odlična dinamika vožnje i inovativna tehnologija Insignie najavljuju novu eru. Smelo izvajan dizajn, i tehničke inovacije novog petoseda simbolizuju budućnost Opela. Smatrajte to pozivom da iskusite vrhunske dinamike vožnje.
Opel Insignia je savršena prilika da iskusite Opel.Opelov AFL (prilagodljivo prednje osvetljenje) sistem poslednje generacije obezbeđuje devet različitih podešavanja za svetla koja se automatski prilagođavaju uslovima vožnje, simultano unapređujući sigurnost i uzbudljivost vožnje. Ovaj sistem je najbolji u svojoj klasi.
Stabilnost i rukovanje su takođe unapređeni pomoću "Adaptive 4X4" sistema sa proaktivnom, trenutnom distribucijom obrtnog momenta. FlexRide mehatronički system šasije pomaže da se automobile prilagodi preovlađujućim uslovima vožnje i dozvoljava vozaču da odabere podešavanje koje odgovara njegovom raspoloženju (opciono sa FWD, standardno sa AWD). Možete izabrati između sedam motora. Četiri benzinska motora u rasponu od četvorocilindričnog sa 115 ks do V6 motora sa 260 ks. Tri nova dizel motora sa direktnim ubrizgavanjem poseduju 2,0 litre i izlaz u rasponu od 110 do 160s.

Spisak standardne opreme
PDF

pdf [652,9 KB]

download

Cenovnik vozila
PDF

pdf [33,1 KB]

download

Cenovnik dodatne opreme
PDF

pdf [84,0 KB]

download

Tehničke karakteristike
PDF

pdf [497,3 KB]

download

Insignia katalog
PDF

pdf [14.298,5 KB]

download

Insignia
PDF

pdf [381,5 KB]

download

Akcijski cenovnik
PDF

pdf [310,8 KB]

download

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.