Naslovna > Novi automobili > Putnička vozila > Nova Opel Antara

Nova Opel Antara

Dinamičan krosover model - modernizovan i uglađen

Sa izraženim spoljašnjim dizajnom, novim motorima, ponovno naštimovanom šasijom i modernizovanim enterijerom Opel Antara kombinuje karakter sportskog terenca sa visokim nivoom praktičnosti i urbanim šik stilom u modelu za 2011. godinu.

Kompletno obnovljena ponuda motora koja uključuje dva dizel motora i jednog benzinca zadovoljava Euro 5 standarde za emisiju gasova i garantuje poboljšane performanse vožnje, uz znatno smanjenu potrošnju i emisiju. Dva dostupna menjača – šestostepeni manuelni i automatski – su takođe potpuno novi.

Inteligentan sistem pogona na sva četiri točka sa variabilnom distribucijom snage

Elektronski kontrolisan sistem pogona na sva četiti točka kod Opel Antara modela kombinuje prednosti prednjeg pogona – kao što je niska potrošnja goriva – sa prednostima vuče pogona na sva četiri točka. Dok motor normalno napaja prednje točkove, preovlađujući uslovi vožnje su pod konstantnim nadzorom elektronskog kontrolnog sistema.

Ako neodgovarajuća vuča preti da izazove klizanje prednje osovine, sistem neprimetno raspoređuje snagu. U zavisnosti od situacije u vožnji i sloljašnjih uslova, raspon distribucije snage se kreće od 100% prednjeg pogona do 50% na prednjoj i zadnjoj osovini, uz sve varijacije između toga.

Novo fino podešavanje karoserije sa dinamičnim karakterom

Kako bi bila u skladu sa svojim dinamičnim motorima, osvežena Opel Antara sada ima i potpuno novu karoseriju koja kombinuje zabavu i agilnost pri vožnji sa visokim komforom putovanja. Servo volan zavistan od brzine je takođe unapređen i sada nudi još više direktnog kontakta sa putom.

Poboljšanja na karoseriji i aktivna sigurnost podrazumevaju unapređenja na ABS sistemu i standardno usaglašavanje pomoći pri kretanju uzbrdo (HSA), koja sprečavaju kretanje unazad kada je automobil na uzbrdici. Zavisno od verzije modela i opreme, upečatljivi aluminijumski točkovi od 17, 18 i 19 inča doprinose prefinjenom upravljanju i privlačnom izgledu ovog sportskog krosovera.

Osvežen dizajn sa jasnim identitetom brenda

Naglašen spoljašnji dizajn nove Opel Antare donosi osveženu prednju rešetku sa hromiranim okvirom, hromiranu poprečnu šipku karakterističnu za ovaj brend i smeo logo. Ovaj šik krosover takođe dolazi sa novim svetlima za maglu, zadnjim svetlima sa novom grafikom i upečatljivim zaštitnim panelom na podvožju spreda i pozadi.

Osvežen enterijer nudi nov, poboljšan set opreme i tapacirung, instrumente sa novom grafikom, redizajniranu centralnu konzolu sa rešenjima za dodatni prostor za spremanje stvari, i elegantnu kožnu konfiguraciju unutrašnje opreme pod nazivom Light Titanium. Unapređene sigurnosne i karakteristike udobnosti uključuju električnu kočnicu, indikator brzina, deaktivaciju prednjih i bočnih vazdušnih jastuka na suvozačevom mestu, kako bi se omogućilo instaliranje dečijeg sedišta, zatezača i graničnika pojasa, kao i komplet za popravku pneumatika.

 

Cenovnik vozila
PDF

pdf [303,7 KB]

download

Spisak standarde opreme
PDF

pdf [327,0 KB]

download

Tehničke karakteristike
PDF

pdf [133,1 KB]

download

Antara katalog
PDF

pdf [8.007,7 KB]

download

Akcijski cenovnik
PDF

pdf [9.879,4 KB]

download

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.