Opel Vivaro

Poboljšan kvalitet. Novi Opel Vivaro

Teško je poverovati, ali novi Vivaro je postao još bolji. Novi farovi, ukrasna maska, prednji branik i zadnja svetla doprinose poboljšanju spoljnog izgleda vozila, sa koga je tečko skinuti pogled. Tu je i novi izbor motora - svaki sa standardnim 6-brzinskim ručnim menjačem koji zadovoljavaju ekološke Euro 4 standarde emisije izduvnih gasova.

Ali ono što Vivaro čini još atraktivnijim jeste dizajn koja, ga, pored toga što mu daje dobar izgled, čini kompletno fukncionalnim. Skladan i aerodinamli oblik pomaže bolje hlađenje motora i potrpšnju, dok kontrast oblih i oštrih ivica izaziva pažnju i omogućava dobru iskorišćenost prostora. "Jumbo" krov kabine je svojstven i omogućava lak ulaz i izlaz, kao i više prostora za glavu. Duboko prednje staklo u kombinaciji sa prozorima na bočnim vratima daju svež izgled i odličan pregled, dok Combi panorama prozori daju novu dimenziju Vivarovoj jedinstvenoj kombinaciji dobrog izgleda i osećanja.

  • dve verzije visine krova, 2 verzije osovinskih razmaka, 2 verzije bruto težine vozila, 4 verzije motora, karoserije bez prozora, dvostruke kabine, kombi, bočne preklopne stranice, kabina sa ravnom utovarnom platformom (FloorCab) i Tour prevoznik putnika
  • Dupla zadnja vrata ili zadnja vrata koja se podižu
  • 2 verzije bočnih klizećih vrata su ponuđene

Kad komfort i efikasnost rade zajedno

Bilo da je potreban prevoz putnika ili tovara, Vivaro je, sa sjajnom praktičnom i komfornom kabinom, odlično mesto za posao.

 

Bezbedna investicija u performansu

Bezbednost na Vivaru počinje sa ABS sistemom kočenja, zaštitnim vazdušnim jastucima i zaštitnim pojasevima sa zatezačima. Performansa dolazi iz agregata, razvijanih za visoku pouzdanost i vrlo niske operatvine troškove, sa moćnim novim motorima, svi sa 6-stepenim prenosom, koji zadovoljavaju Euro 4 standarde. 

Cenovnik vozila
PDF

pdf [482,6 KB]

download

Spisak standardne opreme
PDF

pdf [58,7 KB]

download

Tehničke karakteristike
PDF

pdf [462,9 KB]

download

Opel Vivaro Combi
PDF

pdf [404,3 KB]

download

Akcijski cenovnik
PDF

pdf [9.879,4 KB]

download

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.