foto
foto
foto

Dodatna oprema

Krovni držači (šine). Moderni, aerodinamični crni držači su dostupni na većini Opelovih lakih teretnjaka. Kada se postave, mogu poslužiti kao osnova za širok izbor Opelovih sistema krovnih nosača.

Osnovni nosači i krovni koferi. Opel nudi kompletan izbor osnovnih nosača i krovnih kontejnera. Svi su proizvedeni od čvrstih materijala, a kontejneri sadrži gasne cilindre za lakše otvaranje poklopca i bravu za dodatnu bezbednost.

Mehanizam za vuču. Izbor mehanizma za vuču obuhvavta jedan vučni loptasti zglob koji se može skidati, ili kao alternativu, jednu spojnicu sa veznom osovinom za prirubnu vučnu šipku.

Portal za mobilni telefon. Upravljanje bez dodira ili Bluetooth tehnologija obično zahtevaju bezbedno i dostupno mesto za vaš mobilni telefon. Držač za levoruke je pokazan sa Nokia kućištem. Ako želite držač u centralnom delu, izbor je vaš.

Selektivno zaključavanje vrata za Vivaro i Movano. Idealno za one koji vrše dostave na prometnim mestima. Ono omogućava zadnjim i kliznim bočnim vratima da ostanu otključana, nezavisno od vrata kabine, radi utovara ili istovara (samo zadnja vrata na Combi vozilu).

Nosač na krovu. Ne samo da pokretni valjci nosača na krovu ubrzavaju utovar, oni takođe smanjuju snagu koja je potrebna za utovar i pomažu da se teret postavi tačno na mesto koje vi želite. 

Flex-Fix sistem. Flex-Fix sistem je dostupan kao dodatna oprema za Vivaro i Movano. Ovaj sistem obezbeđuje podesivo vezivanje tereta za bočne stranice vozila. 

Digitalni brzinomer. Ovaj brzinomer ja lak za upravljanje, zadovoljava sve zakonske standarde, i pruža odličnu bezbednost podataka. Precizno izračunava vreme vožnje i odmora. 

Poklopci za tovarni prostor. Izbor poklopaca za tovar na podu i sa strane koje štite vaše vozilo i tovar su dostupni kao dodatna oprema za Opelova komercijalna vozila. 

 

Napomena: Cene su isključivo informativnog karaktera. KOMNENOVIĆ AUTO d.o.o. zadržava sva prava na izmene.